Smits Letselschade

Aansprakelijkheid wordt niet erkend, wat kunt u dan voor mij betekenen?

Het komt voor dat aansprakelijkheid door de tegenpartij niet wordt erkend. Vaak is er een meningsverschil over de toedracht. Van belang is dan vast te stellen welke omstandigheden vaststaan en welke bewezen moeten worden. Vervolgens is de vraag aan de orde: Is dat bewijs te leveren? Het vaststellen van de omstandigheden en het verzamelen van bewijsmateriaal is een kwestie van onderzoek doen. Onze deskundige is ervaren. Hij verricht al jaren toedrachtonderzoek, waarbij te denken is aan bezichtiging van de plaats van ongeval, overleg met de politie, het horen van getuigen, het maken van een reconstructie ter plaatse of aan de hand van de klassieke mechanica. Desnoods schakelt hij ter objectievering van zijn standpunt een verkeerongevallendeskundige in.

U ziet dat het ook in zo`n geval goed is om u te laten bijstaan door de deskundige. Ons kantoor is prima uitgerust om u te adviseren. Meestel doen we dit soort onderzoeken op basis van no win no fee. Het inschakelen van een externe deskundige brengt wel kosten met zich mee, maar dat stemmen we af, voordat de opdracht de deur uit gaat.

Meld uw ongeval vrijblijvend aan en laat u informeren wat ons kantoor voor kan betekenen. contactpagina. U kunt ook vrijblijvend bellen 034 777 8105.

Terug naar veel gestelde vragen of naar de beginpagina

foto fs

de letselschade-deskundige


-- Veel gestelde vragen: --
© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl