Fred Smits Freelance

Freelance

Business to business

Ik bied ook mijn (ondersteunende) diensten aan ten behoeve andere bureaus die uitsluitend belangen van slachtoffers behartigen. Ik heb 30 jaar ervaring in het behandelen van letsel- en overlijdensschaden. Ik ben sinds 1985 lid van het NIS. Met mijn ervaring ben ik direct inzetbaar.

Door personeelsmutaties, ziekte, zwangerschap, toename van opdrachten kunt u plotseling (tijdelijk) behoefte hebben aan arbeidsinbreng van een letselschadedeskundige. Het spreekt voor zich dat de werkzaamheden in alle discretie plaatsvinden. Niet alleen met betrekking tot kantooraangelegenheden maar zeker ook uw cliŽntenbestand. Uw cliŽnt is en blijft uw cliŽnt! Vanzelfsprekend heb ik de flexibiliteit voor u te werken op de manier zoals u dat van uw personeel verwacht. Uw eventuele huisstijl zal ik mij uiteraard eigen maken Ik denk daarbij aan de eerste oriŽnterende gesprekken (intakes) en het opzetten van de eerste schadestaat. U kunt ook gebruik maken van de door mijn kantoor gehanteerde modellen op uw briefpapier.

Als u geÔnteresseerd bent neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. We kunnen bij die gelegenheid ook de beloningsstructuur bespreken. Ga naar onze contactpagina als u meer informatie wilt ontvangen zoals een CV.

Ik beschik voor deze werkzaamheden over een VAR-verklaring. Door de fiscus word ik voor deze werkzaamheden gezien als ondernemer. Deze verklaring alsmede mijn curriculum vitae staan op aanvraag ter beschikking.foto fs

© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl